Sobre Nosaltres

Neix Delissius, alimentació de proximitat en línia a la comarca d’Osona.

Volem oferir el millor servei al client, així com els productes de màxima qualitat.

La nostra visió: 5 valors clau

Proximitat

Apostem per la venda de productes de proximitat sempre que sigui possible per tal de potenciar els productors de la zona i l’economia circular.

Volem oferir la opció al client de poder explorar i comprar els diferents productes de cada comarca de Catalunya.

Estil de vida saludable

Apostem per fer difusió d’una alimentació i estil de vida saludable, tenir clar i donant valor a la frase, que els teus aliments siguin la teva millor medicina.

Delissius vol oferir un servei integral, per això tant al blog com a les xarxes socials hi podràs trobar informacions de qualitat, receptes, consells i curiositats relacionades amb els productes oferts i de l’alimentació en general per tal de poder gaudir d’una vida sana, una alimentació equilibrada i conèixer més el nostre organisme.

Qualitat i plaer

Apostem per productes de màxima qualitat, tot aquell producte que no compleixi unes garanties estrictes no podrà estar a Delissius. Abans de proximitat, volem deixar clar que un producte ha de ser de qualitat.

Som conscients que l’alimentació a part de ser equilibrada, és un dels plaers més grans que hi ha. És per això que volem fomentar un estil de vida saludable, però mai renunciant el plaer de menjar.

Mediambient

Apostem per reduïr en tot el possible l’ús de materials no reciclables i així fer sostenible la compra d’alimentació mirant cap al futur.

Sabem de la dificultat econòmica que això pot suposar en un inici, però la visió nostre és clarament apostar per intentar reduïr tot el possible l’impacte mediambiental.

Servei Personalitzat

Sabem de la problemàtica dels al·lèrgens en els aliments i apostem per oferir productes per a tot tipus de persona. Així com ens comprometem en informar sobre els que porta cada aliment.

Tenim la visió de poder oferir la màxima oferta de productes ecològics, vegans o sense gluten, entre d’altres.

Fomentem la nostra atenció al client per tal d’escoltar problemàtiques i/o recomanaciones dels nostres clients per seguir millorant en facilitar-los la compra d’alimentació.